Sunday, 25 November 2018 18:11

Izraz „Crni petak“ je potekao iz SAD, gde prvog petka nakon Dana zahvalnosti, trgovci maksimalno snižavaju cene – čime počinje praznična sezona.

CX6ELmZV

Ime je, naravno, šaljivo i nastalo je pošto se na ovaj dan najvećih rasprodaja stvaraju neverovatne gužve u saobraćaju, ispred prodavnica i u tržnim centrima. Neki od kupaca su čak i kampovali pred omiljenim prodavnicama želeći da budu prvi nakon otvaranja, kako bi imali najveći izbor…

 

Friday, 23 March 2018 20:04

Predstavljamo vam deset najlukavijih mesta u kuci za sakrivanje vasih vrednih stvari. 

Ovo je tek nekoliko primera ali ce vam svakako bar dati ideju i uciniti vas jos kreativnijim..

FH14FEB HIDPLA 04

FH14FEB HIDPLA 05

FH14FEB HIDPLA 06

FH14FEB HIDPLA 07

FH14FEB HIDPLA 08

FH14FEB HIDPLA 09

FH14FEB HIDPLA 10

FH14FEB HIDPLA 11

FH14FEB HIDPLA 12

FH14FEB HIDPLA 13

 

Monday, 19 February 2018 21:15

Skoro četiri miliona korisnika Facebooka iz Srbije se makar jednom nedeljno uloguje na ovu mrežu. Neki od njih su napredni korisnici koji znaju svaki "kutak", dok su drugi "obični" korisnici kojima Facebook služi za održavanje kontakta. Ipak, nije loše znati neke dodatne detalje, pogotovo ako se oni odnose na zaštitu privatnosti korisnika.

Onaj "drugi" inbox

Broj korisnika koji nije upoznat sa folderom "Other" na Facebooku je velik. Taj folder predstavlja skup poruka koje korisnik dobija od ljudi sa kojima nije povezan preko Facebooka. Da bi ga videli potrebno je da odete na prikaz svih poruka i pored inboxa ćete videti folder "other".

Proverite gde ste sve ulogovani

Uđete u podešavanja i kliknete na "Security", nakon toga će se otvoriti prozor u kom imate tab "Where You're Logged In". Tu možete da vidite sve uređaje na kojima ste ulogovani, kao i lokacije gde se oni nalaze i poslednje vreme pristupa Facebooku. Ujedno možete da odjavite sa svih tih uređaja samo jednim klikom.

Uključite "piratskI" ili "naopaki" engleski

Programeri u Facebooku omogućili su korisnicima da svoj profil drže na nekom od desetina svetskih jezika. Ipak za one koji žele nešto drugačije tu je piratski engleski ili engleski sa obrnutim slovima. Ova promena se radi isto kao i za standardne jezike. Nađete "General Account Settings" i opciju "Language".

Napravite listu interesa

Ukoliko želite da postovi o određenoj temi ili sa određenih sajtova/fan stranica/prijatelja budu na jednoj posebnoj listi, to možete napraviti sami u okviru Facebooka. U levoj kolumni imate tab "Interests" i klikom na nju dobijate opciju da napravite posebnu listu.

Pošaljite fajlove putem chata

U slučaju da želite nekom da pošaljete fajl preko mejla, to možete brže odraditi preko Facebook chata. Kliknete na ikonicu šrafa u okviru prozora za dopisivanje i dobićete padajući meni. Izaberete opciju "Add Files..." i ubacite željeni fajl. Enter i to je to.

Skriveni smajliji

Većina korisnika tokom dopisivanja koristi smajlije i njih možete pronaći lako koristeći ovaj ":" i još neki karakter. Postoje i oni koje možete dobiti ukucavanjem ovih karaktera: (y) , (^^^) , :|] , :poop:, <(") .

Sačuvajte linkove za naknadno čitanje

Prolazite kroz Facebook i vidite zanimljiv post, ali nemate dovoljno vremena da mu se posvetite do kraja. Kako ga ne bi kopirali ili drugačije označavali najlakši način je da koristite opciju "save". Nju dobijate klikom na strelicu u gornjem desnom uglu svakog posta. Sačuvane tekstove možete pronaći u levoj kolumni.

Vidite "odnos" dvoje ljudi

Verovatno ste upoznati sa opcijom Friendship koja se pojavljuje kada odete na nečiji profil. Klikom na nju dobićete sve komentare, fotografije i interesovanja koja delite sa određenom osobom. Pored opcije Share Friendship imate tab "More" i kllikom na njega dobijate mogućnost da uporedite profile i odnos dve osobe sa Facebooka.

Saturday, 13 October 2018 10:09

Otvaranje marketa LIDl sirom srbije obeležile su brojne svađe, guranja pa čak i tuče oko ponuđene robe.

Neke od njih, ali svakako najbolje možete pogledati u klipu u nastavku teksta.

Uživajte!

 

Tuesday, 27 March 2018 20:11

Od sada vam Facebook omogućava da proverite da li neko drugi koristi vaš profil. Korišćenje ove opcije je veoma lako za sva starosna doba korisnika najpopularnije društvene mreže.


Samo idite na opciju:

> Sigurnost

> Gde ste prijavljeni.


I tačno ćete videti na kojim sve računarima i telefonima se koristi vaš nalog u tom trenutku.
Naravno, procena ovih lokacija nije uvek tačna, ali to i nije bitno pošto ćete sigurno znati gde ste vi sve ulogovani i da li postoji sumnjivo prijavljivanje vašeg naloga.

 

Sunday, 25 March 2018 14:00

Ovo su najemotivniji horoskopski znaci sa kojima morate pažljivo...

Vodolija
Vodolije vole stabilnost u vezi i potreban im je stabilan partner na koga mogu da se oslone da će im ispuniti sve željice. Kada se pripadnici ovog znaka emotivno vežu za partnera traže čak i previše pažnje od njih. Želeće da da se dopisuju ceo dan i da provode što više vremena zajedno.

Blizanci
Pripadnici ovog znaka veoma lako se vežu za nekoga koga smatra simpatičnim i privlačnim. Blizanci ne vole da budu sami, pa zato, čim neko uđe u njihov život, oni žele da se brinu o toj osobi i nervozni su kad god pomisle da bi taj neko mogao da ih ostavi. Kada su u vezi Blizanci neprestano smišljaju neke zajedničke aktivnosti, kako bi se više vezali za partnera i kako bi bili bliži, prenosi Prva.rs.


Rak
Rakovi su poznati po tome što će ostati uz partnera i u dobru i u zlu. Njima je intimnost veoma značajna i lako se veže za nekoga. Ako ide na prvi sastanak sa nekom osobom, Rak verovatno već zamišlja kako će izgledati njihovo venčanje. U vezi voli osećaj međusobne zavisnosti i voli to što se lako veže za partnera. Veze sa Rakom su jake, ali ako ga partner ostavi, Raku će trebati dosta vremena da to preboli.


Devica
Pripadnici ovog znaka veoma vrednuju ljubavne veze. Lojalni su i trude se da daju do znanja partneru da im je veoma stalo do veze. Grade zdravu povezanost sa osobom sa kojom su u vezi i veoma im je važno da osete uzvraćena osećanja. Reciprocitet joj je veoma značajan.
Ribe
Emotivno povezivanje Riba ume da bude i te kako snažno. Ribe razumeju rizik koji to nosi, ali i dalje vole taj osećaj povezanosti. Obasipaće partnera pažnjom i nežnošću i neprestano će raditi na tome da se njihova veza gradi i jača.

 
Dobra Zemlja
Facebook Group · 126027 чланова
Придружите се групи